Pop A Smile

Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag

Door Yuandi & Charissa

Mijn naam is Peter. Heb jij deze krachtige campagne gezien of hier zelfs aan meegedaan? Lees snel verder want deze maand staan er weer leuke evenementen op de agenda.

Er zijn meer CEO’s in Nederland die Peter heten dan er vrouwelijke CEO’s zijn en dat moet veranderd worden. Nancy Poleon, CEO van Branded U, heeft deze campagne in samenwerking met Women Inc opgericht. Vrouwen veranderden massaal hun naam naar Peter op LinkedIn. Mannen deden overigens ook mee. Zo veranderden zij hun naam naar Petra of in het geval van Prins Constantijn van Oranje-Nassau naar Petrushka. Een golf van bewustwording en actie volgde. Deze feministische campagne is meerdere malen behandeld op het nieuws en heeft zelfs internationaal impact gehad.

Heb jij plannen vandaag? De Bijenkorf biedt professionele LinkedIn foto’s die je kunnen helpen om jouw LinkedIn profiel te professionaliseren. Klik hier om te reserveren.

Herkende jij jezelf in deze campagne? Eind van deze maand  heeft Nancy Poleon, van Branded U, weer een drukke agenda waarin zij vrouwen helpt zichzelf te ontwikkelen. Voor 5 dagen kan jij leren van een aantal topvrouwen en een band creëren met jouw toegewezen mentor. Klik hier voor meer informatie.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Lees meer

Populaire blogs

Homepage Cheddar _ karamel

Fun-facts over popcorn!

Popcorn is een van de lekkerste snacks die je maar kunt bedenken! Vroeger was er alleen maar zoete of zoute popcorn, maar inmiddels zijn er veel verschillende gourmet popcornsmaken. Popcorn wordt steeds populairder, maar wat is popcorn eigenlijk?

Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag

Door Yuandi & Charissa Mijn naam is Peter. Heb jij deze krachtige campagne gezien of hier zelfs aan meegedaan? Lees snel verder want deze maand

Black history month – Nekeia Boone

Black History Month wordt sinds 1926 in de Verenigde Staten gevierd in Februari. Deze maand worden de bijdragen en successen van mensen van kleur onder

Shopping Cart